и един практически съвет за тея хидравлики - никога не форсирайте яко при двете крайни положения на волана, щото ще ви изхвърчат маншетите на рейката и отивате на ремонт веднага....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с джантите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от blagunНе знам дали има нещо общо с гумите и джантите, но днес забелязах, че като навия волана на пълен ляв или десен нещо почва да чегърта-не от хидравликата и мотора започва да се мъчи, падат и оборотитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Извинявам се че се намесвам в темата на колегата, обаче днес възникна проблем, като се опитах да си сложа летите джанти и, оказа се че суперкрасивичките ми джантета са 4Х100, което е малката беля /мисля да реша тоя проблем с ексцентрични болтове/, голямата е че централния отвор не пасва с около 2 мм /а може и да са 3/ още не съм мерил, от яд просто захвърлих всичко така както си е в гаража!
Сега дайте акъл и то по специално бат Венци, че скоро и той май е брал същите ядове, тоя централен отвор може ли да се престърже на нещо /струг или фреза/ за да се докара до тия 58 мм. че не ми се сменят джантите.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Джанти
По-добре ги продай и вземи други. Разходите по препасването ще са по-големи от препродажбата... Има по обявите доста добри предложения за оригинални ал. джанти за алфа 145/6 даже и от 33 - ка 14 и 15 цола... супер красиви / телефонна шайба/97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Re: Джанти
Първоначално публикувано от HrabriПо-добре ги продай и вземи други. Разходите по препасването ще са по-големи от препродажбата... Има по обявите доста добри предложения за оригинални ал. джанти за алфа 145/6 даже и от 33 - ка 14 и 15 цола... супер красиви / телефонна шайба/2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Ама и къв е зора да са оригинални.......аз даже да си призная харесвам само тези като на благун и като на Вальо иначе не съм голям фен на другите(имам предвид от по-старите)
П.С. Иначе джанти изпадат ако си търпелив за приемер давам благун и малко по-назад пумукъл даваш чисто нови 14ки на дора цена.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от HrabriНе е по темата сори за оффа
Има доста красиви ал. джанти на известни производители но лично за мене е друго на джантите да пише Алфа Ромео все пак...98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Е проблема май ще се реши!
Спазарих 16 болта с ексцентрични конуси за 32 лв. и за 20 лв. ще ми паснат централния отвор до 58 мм, на струг + транспортните разходи = 60 лв. всичко!
Ама как я отварят точно тия джанти - не е истина! Скоро гледах такива в един швейцарски сайт на Алфа Ромео и беше с почти същите джанти.....кукла!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment